Ebru14 7 buçuk aylık bebegim var. Ne zaman yumurta sarısı yese kusuyor. 10 gün ara verdim . Dün yine yumurtanın sarışını verdim tekrar kustu öyle biraz çıkarma değil baya kustu yani. Neden olur bileniz var mı
Feyebyusmuh Ebru14 sade sarısı midesini bulandırıyor olabilirmiş bebebuskivisi peynir yumurta sarısı karışıp mama yapılıyor öyle denedinizmi
Nisaask Ebru14 niye sade veriyosun. Ve 7 aylık bebek yutamadigi için midesi bulanıyor. Yada tadıni sevmediği için midesini bulandırıyor.
Feyebyusmuh Ebru14 ondan bilinir bide boğazına yapışır iyi yutmuş çocuk sen bebe buskivisi peynir pekmez yumurta sarısı yap bak Bi Bi sorun oluyormu
Ebru14 Nisaask hayır yerken öğürmüyor ama . Birde öyle deneyim. Doktor hepsini karıştırırsan çocuk tadını alamaz ilerde sorun yaşarsın dedi onun için karısik birsey vermiyorum.
Daenerys Tuz koyuyorum ben. İsteyen kızabilir. Bana iğrenç gelen oğlumu kusturuyo napim. Yumurta sarısı üzerine tuz. Eğer zeytinyağ da koyarsam limon sıkıyorum. O aylarda hep öyle yaptım.
Ebru14 Daenerys herkesin çocuğu kendini ilgilendirir kimseyi yadırgamıyorum ben bazen gerçekten çaresiz kalınabiliyor 😊
Daenerys Ebru14 bir de su içiyor zaten düşününce. Bizler de öyle tüketmişiz diycem cahil gibi görülcem ama öyle 😂