Eylemmmmkarsak Merhaba arkadaşlar bugün ilk tadımımıza başlayacağız inşallah. Bir havuçla püre hazırladım ama sadece bir çay kaşığı tattıracağım. Geri kalanını dolaba koyup yarın versem olur mu
Alyaaselim Eylemmmmkarsak valla ben arta kalanı kendim yiyorum 😂 vitamini ölür diyolar her gün taze hazırlıyorum yada tadım yaptıracağım kadar hazırlıyorum. 1 havuç değil de çeyrek havucla yapmıştım mesela ben
Momanne06 Eylemmmmkarsak kendin ye canım bende ilk tadimlarda az yapıyodum ama genede kaliyodu yiyodum meyve sebzeler vitamini hemen gidiyor özellikle açıkta birakinca
cikolatadelisi Bugün ben de havuçla başladım. Çeyrek havucu buharda pişirdim. Çatalla ezdim. 1 çay kaşığı verdim. Kaşığın içindekini eliyle almaya çalıştı. İzin verdim aldı. Sonra gene kaşığa bakmaya başladı. Sonra bastı yaygarayı. Biberonunu verdim :))
Eylemmmmkarsak cikolatadelisi ben çok az suyun içine havuçlar doğrayıp haşladım. Çatalla ezip üzerine zeytinyağı döktüm azıcık. Biraz verdim daha da istiyordu ama arada boğazında kalmış gibi yapınca fazla vermeye cesaret edemedim.