Nisabera09 MerveAlaca67 havuzlu han genel olarak her şeyi orda bulabilirsin de artık Eminönü çokta ucuz değil fiyat aralığın nedir acaba
sedaozan MerveAlaca67 ben bebeğime alışveriş yapmak için gitmiştim aldım da ama mağazada ki fiyatlardan ucuz değil hep aynı fiyatlar havuzluhan var sadece bebek gereçlerinin satıldığı oraya bakabilirsiniz
Deletedmom0099 MerveAlaca67 havuzluhan var ama dışarıdan daha pahalıydı 2020de gittiğimde ancak bir mağazadan toplu alışveriş yaparsanız güzel indirim yapıyorlar
baloglusss MerveAlaca67 lcw gibi yerlerin indirim zamanlarını bekle derim aksine Eminönü daha pahalı artık
MerveAlaca67 Nisabera09 Özellikle alışveriş için gitmicektim canım zaten hep eminönü ucuz diye bilinirdi ya eskiden bir uğrıcaktım öyle belki uygun fiyatlı magazalar varsa bildiginiz diye sormak istedim
MerveAlaca67 baloglusss ordan geçcem de merak ettim uygun mu diye özellikle alışveriş için gitmicektim ☺️
dlk1410 MerveAlaca67 Aksine havuzlu han daha pahalı ben ordan aldığıma pişman oldum. Int almak daha mantıklı
Miine Havuzluhan var ama artık ucuz değil orasida, taytli takim sordum 100 lira lc waikikide daha ucuz 🤦♀️