Busara2735 Oğlum 4 ay atağından beri doymuyo galiba bi İştah geldi çocuğa hem 2 saatte bir acıkmaya başladı hemde mamayı 5 ölçü bile versem bitince ağlıyo napcağımı bilmiyorum. Emzirmiyorum sağarak süt veriyorum mama da içiyor 2 öğünde
Irmakprensesinannesi Busara2735 mama yi artiin günde 3 kez verin mesela sagdiginiz sütun üstüne meeala mama verin
Busara2735 Irmakprensesinannesi peki 5 aylık bebek için 5 ölçü mama normal mi yoksa 6 ölçü vermeli miyim çünkü yeternce doysa 2 saatte bir acıkmaz heralde 🤷♀️
Irmakprensesinannesi Busara2735 o bebeğinize bağlı illa 2 saatte acıkmak diye bisey yokki 3 saat te açıksa olur kızım mesela 3 4 saat acıkır 9 ay 22 gunluk
Busara2735 Irmakprensesinannesi ben aradakş süreyi uzatmaya çalışıyorum 2 saat aralık çok az bence bi de önceden zaten 3 saat rahat duruyodu şimdi birden 2 saat zor dayanmaya başladı üstelik ölçüleri artırmama rağmen 🤷♀️
Busara2735 Ayse91 doktor tadımlara başlayabilirsin dedi yoğurt ve sebzeyle bşladım bende ama direk kaşık maması kullanmadım daha bi bakayım ona da