abidininannesi Kızlar bebeğim 2 aylık bugün doktor göbek fıtığı var dedi bu durumu yaşayan var mi kendini çok sıkıyor kasıyor bundan dolayı mi aceba sebebi ne olabilir…
Alpylmz abidininannesi bizimde vardı canım çok şükür bişi kalmıyo 2 ay 24günlügüz azar azar gidiyo çok aglama ıkınma dan falan oluyo o
Ncyclk26 abidininannesi bizdede çıktı iki ayligiz doktor herhangi bi müdahaleye gerek yok şimdilik 3 yaşına kadar dedi çok ufakmis bizimkisi
Themamacita abidininannesi benim bebeğimde de var çok ıkınmaktan oldu bizimki çok gaz problemi vardı gaz problemi azalınca fıtıkta baya azaldı şuan 2 ay 18 günlük son 10-15 gündür küçülmeye başladı
nidas_mom abidininannesi arkadaşımın oğlunda var ama baya büyümüştü o giydiği şeylerden top gibi görünüyordu dışarıdan doktoru 3 yaşına kadar anca geçer demiş
abidininannesi Alpylmz çok ağlayan bir bebek deil ama kendini çok sıkıp kasıyor ondan olmalı peki idrar yapmada zorlaniyomu
abidininannesi Ncyclk26 insallh geçer bebekler hiç hastalanmasa keşke… peki karina masaj yaptığınızda ağlıyor mu ben karnına masaj yapmak istediğimde çıldırıyor
Alpylmz abidininannesi idrarda sıkıntı olmaz gaz ve kakada ıkınma yada gerininirken kızararak geriniyosa ondan oluşmuştu bizim
mertinannesidilara Bizdede var azalma gözlemliyorum bir yaşına kadar takipli olacak sizde sıkmayın caninizi
Themamacita abidininannesi o göbeği acıdığından değil gazı olduğundan siz dokunduğunuzda sancısı artıyor muhtemelen masajları sakin anlarında yapmaya çalışın
Ncyclk26 abidininannesi karnına masajda rahatlıyor pek öyle sorun yokta büyük tuvaletini yapmakta zorlaniyo çok ikiniyor bu belirtilerden yola çıkarak suphelenmistim doktorumuza söyledim o yönlendirdi oylelikle ortaya çıktı fitigimiz
Glsm67 Belki bir yarari olur 1 lirayi bir bez parcasina sarip gobegine baglayin benim kizimdada vardi biz sardik cok sukur bisey kalmadi akrabamizada doktoru demisti para sarin gobegine diye
Alpylmz abidininannesi ondan kaynaklanıyo canım benimkide yeni geçmeye başladı 5 gün sonra 3 ay olacak
aydangok abidininannesi bizde de vardı oğlum prematüre doğmuştu. Doktor her gün bir kere hafifçe bastır demişti. Bir süre sonra kendiliğinden geçti 4kg falan olduğunda.