Nur6102 Kızlar bebeğim 4 aylık oldu saçlarımı evde açıcı kullanmadan tek renge boyatmak istiyorum bebeğimi de emziriyorum doktora sordum bişey olmaz bu kadar derin düşünme dedi ama ne bileyim emin olamadım siz me düşünüyorsunuz boyatan var mı ?
Ucansupurge Nur6102 kızım 6aylik olana kadar boyamadim. 6 ay dolunca bir gafletle ateş kırmızısı yaptım 🔥😂 sonra 15gunds bir boya isteyince 1ay dayanabildim o kadar boya belki zarar verir diye düşünüp tek renk kahveye boyadım 1 ay olacak,🙋
Sunshinemom Nur6102 tamamen boyatçaksanız bitkisel boya. Bitkisel boya değilse diplerine değmeden boyayabilirsiniz. Süte geçmemesi için kimyasalların
Alyaaselim Nur6102 doktorumuz dip yaptırcaksan 6 ay yaptırmayacaksan sadece uçlara yaptıracaksan 6 aydan önce de yaptırabilirsin demişti. Hamileliktir 6 ay bekelemedir 16 aydır saçımı boyatmıyorum. Şuan 6 ay 9 günlük hala cesaretim yok boyatmayacağım galiba
Mel_dfn Nur6102 40 ım çıktı, 41. gün gittim kestirip boyattım. Herhangi bir sıkıntı olmuyor. Zaten sütünüze ya da kanımıza karışan birşey değil.