Derininannesi_ Canlarım bugün aşımız var ateş flan yapıyor mu nasıl bir yol izleyelim yardımcı olur musunuz ?
Gokcennderenn Derininannesi_ ben iki gün önce 4 aylık aşı yaptırdım 1. Aydan itibaren ne ateş ne huzursuzluk hiç bir aey kendinizi sartlamayn. Ben sadece bakmaya dayanamıyorum tutamıyorum da görümcemi götürürüm yanımda benim için daha zor olan iğne vurulma anı:)
Caansell Derininannesi_ bizde 4 gün önce yaptırdık 1. Ay aşımızı. Hemşire biraz ateş yapabilir, ateş düşürücü şurup verebilirsin dedi. Ama ne ateş ne de huzursuzluk yaptı çok şükür. Bir problem yaşamadan atlattık 🥰
ssl Derininannesi_ mrb bizde hiç ateş yapmadı sadece aşırı halsizlikli yaptı zorla besledim o ilk 24 saat aşırı uyku halkı idi 24 saat boyunca zorla besledim o süreçte…birinci ay asisinda bişey yokta 2.ay aşısı 1 koldan iki bacaktan olunca etkiliyo…
Sedaalya Bizde de hiçbir sorun olmamıştı canım. Ne olur ne olmaz ateş dürücü bulundur evinde ama birşey olmaz içini rahat tut 🤗
simaybrcu Derininannesi_ 1 ay asısı ateş yapmaz huzursuzluk yapmaz ılk doğdukları gün yapılan aşının ıkıncı dozu. Ikıncı ay asısı fena 🙁