Merakliduygusall Tam 6ay 15günlüğüz 6,5aylık yani. Sebze püreleri,meyve suları,meyve püreleri,yoğurt hepsini deniyorum hiç birisine ağzını açmıyor. 2 haftadır hiç bi sekılde yediremedim . Böyle bi durum yaşayan varmı? Nasıl bi yol izlicem ben
Neslihan-55 Merakliduygusall sabırlı olun yer merak etmeyin hâlâ daha yemezse doktorunuza soyleyin bir çözümü illaki vardır
Tazeannecik35 Merakliduygusall aynısını benim kızımda var 7 ay 15 günlüğüz . O kadar hevesle pankekler mücverler vs yapıyorum daha tadına bile bakmadan ağzını kitliyor sabah ve öğlen asla yediremiyorum. Ama aksam eğer corba icicekse özellikle kemik sulu tarhana ve yoğurt corbasına asla hayır demiyor bi tabak dolusu bitiriyor. Hep aynı seyleri vermek istemiyorum ama aç kalmasını da istemiyorum. 2 gündür ağlamaktan gözlerim sisti napcam diye
Alyaaselim Merakliduygusall bazı bebekler ek gıdaya hazır olmayabiliyormuş. Bu durumda ara verip tekrar denemek gerekiyormuş
Merakliduygusall Tazeannecik35 bakın en azından bişeylere agzını açıyor. Ben hiç bi yiyeceği yediremedim daha 1 lokma bile