Elele Kızlar elime kaynar su döküldü. Acısından iki saattir uyuyamıyorum. Evde yoğurt yanık kremi vs yok bildiğiniz bi yöntem var mı şu acım az geçse de uyusam 😭😭
Tintinhanim Elele duramayacak kadarsa bu kadar bi acile gitseniz, belki derecesi çoktur yanığın 😒 çok geçmiş olsun
Gamzetrl Elele bildiğim bi yöntem yok ama elinizde buz şişesiyle yada soğuk su tutarak uyusanız 🤔 krem vs olmadan başka nasıl dinerki acısı
Tbmrc Elele toz şeker sürün yanığa çok iyi geliyor benimde elime yağ dökülmüştü şeker sürdüm hemen acısını aldı
Tubisshamis Elele yanık için yumurtanın akını yanan yere sürüp kurumasını bekleyin, sonra tekrar tekrar sürün. Acısını alacaktır ve yanıl için yumurta akı müthiş etkilidir
Elele Tintinhanim durulmayacak değil de uyutmuyor acıyor yani yanık sonuçta görünürde sadece kızarıklık olduğu için acile gidelim diye düşünmedik zaten şuan o imkan da yok malesef aracımız yok hastane uzak
catwalk Çok geçmiş olsun.Yanan yeri önce ıslatın sonra toz şekeri peeling yapar gibi sürün.biraz bekleyip yıkayın.Umarım faydalı olur.🙏🏼
Elele Cemrelina yok malesef bundan sonra kesinlikle olacak tabi ama şuan çaresiz kaldım şu saat oldu uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum
Kayrarel Benim de olmuştu öyle yatağın yanına yere bi leğene su koymuştum elimi sarkıtıp içine daldırmıştım uyuyabilmiştim çok geçmiş olsun
Elele Kayrarel sağolun ben de bi saat o şekilde uyudum artık mecburen Tubisshamis onu da denedim malesef hiç işe yaramadı