visneli_turtam Elif25- bence iyi 5-9 kiloaralığı normal olarak geçiyor, birde doğduğu kilo da önemli ona da bağlı, ve bebeklerimiz artık daha hareketli ve aktif oldukları için artık fazla kilo alımı olmayacak😉
Rdn Elif25- yok yaaa hiç öyle değil ama ben de bilöiyorum boyu uzun desem o da değil ödem galiba😂😂 Kemikli sanırım anlamadım
Meriyyy Elif25- 7200 kg 66 boy bu ay kontrolünde sadece 300 gr almış üzüldük baya bi de şimdi ishal oldu iyice zayıflatacak sadece anne sütü alıyoruz
Meriyyy Elif25- uyku düzenimiz güzel akşam 9da yatıyor 3 kere kalkıyor emmek için gündüz uykularımız toplam 2 3 saat
salakmisincemilee Derinikolu kız benimki uyuyor valla ama gündüz uykularımız çok karıştı ya çok güzel düzenimiz vardı uçtu gitti
Derinikolu salakmisincemilee ya nasıl uyuyor sırrınız ne kaçta yatıyor kaçta kalkıyor bizimki uykuyu sevmiyor galiba😂 maşallah diyelim sizede🧿
salakmisincemilee Rdn valla biz gece çok güzel uyuyoruz canım 6 7 saat uyuyor ama gündüz perte çıkarıyor
salakmisincemilee Derinikolu akşam 8 en geç 9 da gece uykusuna geçiyor canım 12 gibi besliyorum sabaha kadar deliksiz uyuyor sabah 9da da uyanıyor bazen 10 a kadar sarkıyor bizimki uykucu biraz babası gibi daha hiç 7 8 de uyandığı olmadı
Derinikolu salakmisincemilee ya maşallah yazmayın buralara vallahi göze gelir😂 darısı başımıza inşallah
salakmisincemilee Derinikolu geliyo zaten csnım valla maşallah rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin annelere sabır versin
Ecemarin Nevarebeka1 gece kaçta uyuyor ve nasıl uyutuyorsunuz acaba? Bizimde 11 de uyuyor artık her yolu deniyoruz. Kilosu 7250
Nevarebeka1 Ecemarin cok değişiyor ama genel olarak örnek veriyorum 9 buçukta yattıysa 3 saat sonra uyanıyor emiyor tekrar uyuyor sorna 2 saat bu şekilde tekrarlıyor 6 buçukta kalkış bazen de gece uyanıyor 2 saat ayaktayız tekrar uyuyor şunu net söylenilirim sabah erken kalkarsa akşam erken yatıyor birde en geç 6 sularında bi şekerleme yaparsa erken yatıyor son uykuuısı uzun olmamalı ve geç olmamalı 3 kere uyuyor gündüz bazen 4. De oluyor geneli 40 dakka 1 saat gibi sürüyor
cikolatadelisi 5 ay kontrolünde 7600 çıkmıştı kilosu. Boyu geride ama. 64 cm boyu. Kilosu ayına göre tam ama boyu geride dedi doktor da.
Minou Derinikolu gündüzleri beslenmesi nasıl ? Ya vallahi gündüzleri karman çorman oldu bzm uykusu beslenmesi 😭