Nursahmetyusufaras00 2.5 yani 28ayina grecek bebemden sesleniyorum oyuncak unuttuk 😊🤣 oyuncağı az kitap dergi çok almıştım ama atıyor fırlatıyor sanırım oyuncağı bu hobi oldu bize 😁 😞😞 LEGO seviyor tren lego almıştım karalama kalem kağıt . suda şıp şıp oynamak isteği , masa ya çıkmak yerlere kiyefet çekmecelerden atmak..
Duyulurum HappyKids hep mutfak esyasi demişler ben de oğlum mutfak eşyalarını çok seviyor diye bunları almıştım, çok seviyor ve uzun uzun oynuyor 🧡
aphrael Adosum aynen öyle tatlış bişe oluyor kuş lokumu gibi yemelik:D allah yokluklarini gostermesin
t_bulut Ssumru cümleten Allah yardımcımız olsun o zaman bugün kafama vurmayı oyun yaptı kendine canım acıyo deyincede çığlık çığlığa ağlamaya başladı sakinleştirim derken bu sefer gözüne atletin ip askısını kestirdi kolumla beraber kafasıda askıda duracakmış 2 defa o soktu ben çıkardım 😂😂😂 yine ağladı tımarhane gbi takılıyoruz evde
Ssumru t_bulut ahahahahha valla sesli güldüm bazen ağlanacak hallerimize oturup gülüyorum 😂 bu süreçte rabbim güç kuvvet sabırlar versin
Sedanindenizi HappyKids Kaşik, plastik tabak çanak , mamdal , pet şişe 😄gurultu cikaran tum oyuncaklar, davul , amigurimiden annemin ordugu ipe dizili cuceler ,aa bide lahane bebegi var cok sever surekli saclarini yolmaya calisir😄
Tugcesilam HappyKids tencere tava mutfak eşyaları elektrik süpürgesi bide mmik bir bebeği var bu aralar ilgisini cekti 18 aylık
Aryemus_3 HappyKids Benim oğluma oyuncak dükkanı ver arkasına kablolu ne olursa şarj kulaklık onu ver daha mutlu olur manyağı resmen
Deletedmom_21 HappyKids Oglusumun mavi arabasi var onu cok seviyor kucuk topunu seviyor cingirakli topunu seviyor çıngıraklarini seviyor birde küp oyuncaklarini 😂😂oglum hepsini seviyor bu arada 8.5 aylik
t_bulut Ssumru tipini görseydiniz dahada komikti bide inat ediyo ben kafasını çıkarıyorum aynı hızla geri sokuyo😂😂😂