ard_ary_1308 HappyKids oyuncaklar hariç herşeyi seviyor 16 aylık bulaşık makinesini boşaltırken yardımcım oldu kızım 🎊
Ssumru HappyKids bebeğimin en şık sevdiği oyuncak benim 2 yaş sendromuna girdik sürekli ağlar nereye çekerse oraya gidiyorum ne yapmamı isterse onu yapıyorum ve en güzeli de pilim hiç bitmiyor 😀😀
t_bulut Ssumru kaç aylık oğlum da 17 buçuk aylık oda sendroma girdi galiba zaten bana düşkündü şimdi hiç tepemden inmiyor ve sürekli çığlık atıyo mutlu mutsuz heyecanlı her duygusunda çığlık oluyo😂
Adosum AslanannesiAyse hediye gelmişti Miniso mağazasından almışlardı arkadaşlar ama o zaman hemen tükendi falan demişlerdi. Şimdi internet sayfalarından baktım da görseldekinin aynısından kalmamış ama sarı kıyafetlisinin farklı bir versiyonu ile kıyafetsiz, havuç yerken, doğum günü şapkalı falan gibi farklı çeşitleri var. Tüyleri çok kısa kesinlikle dökülmüyor ve diğer peluş oyuncaklardan çok farklı bir yumuşaklığı var, tavsiye ederim yani. [https://www.miniso.com.tr/bebekler]
Zynpskrn Parmak şeklinde bebek örmüştüm hamileyken onu elinden düşürmüyor dişlerini kaşıyor ağzına sokuyor falan.
duygusalbiranneee HappyKids oyun halısının oyuncakları Çoraplarını çıkarıp onunla oynamak Islak mendili kumanda ama bu ara Arabanın anahtarı 1 numaralı favorisi 😄