Dilanygzzz Bütün eklemlerim ağrıyor göğsüm ve sırtım batıyo bir haftadır salgın mı var kızlar?? Eşimde benim durumumda bir haftadır
gzmemr Dilanygzzz var evet malesef hatta boğazda ağrı bitmek bilmeyen balgam ve öksürük 😞ve cok zor geciyor 20 gündür hala düzelemedik yıldım artık
Asenam16 Dilanygzzz ay bizde aynıyız, 1 aydır boğazım heryerim ağrıyor, öksürük var. Bugün bütün gece yatamadım karın ağrısından. Öğleden sonra acile gitcem çok kötüyüm ☹️
Teemo07 gzmemr ay aynı durumdayım oglum iyileşti nem 2 haftadır balgamı atamadım. Genzim full kapalı. Dilanygzzz Eklem agrısı varsa bence bir test yaptırın korona olmasın da?
gzmemr Dilanygzzz hayır emziriyorum diye sadece ağrı kesici verdi …cocuklarımada buhar yapıyorum sadece başkada çare yok öyle uzun sürüyorki bu hastalık biz bayramdan beri bi düzelemedik
Dilanygzzz Teemo07 test yapmıyorlar söyledim kan testi EKG akciğer röntgeni çektirdim birsey çıkmadı bir haftadır böyleyim bütün eklemlerim göğsüm agrıyo batıyo eşim soguk mu aldık diyo oda aynı ama ikimizin aynı anda böyle olması düşündürücü
gzmemr Teemo07 evet boğazda kalan o balgam ne yapsak gecmiyor .ben taze zencefil bal karabiber karısımı yapıyorum o iyi geliyor biraz onu deneyin derim …çocuklarımda aynı durumda 6 aylık bebeğim öksürükten mahvoldu çok üzülüyorum
Dilanygzzz Teemo07 kemiklerim çok ağrıyor batma oluyo zaten sürekli ama sırtım göğsüm hiç geçmiyo birsey olsa kanda illaki çıkardı diyorum veya akciğerde ama bilemiyorum dahiliyeye randevu aldım
Teemo07 Dilanygzzz doğru diyorsun, illaki bir yerde çıkardı. Yel girmiş derler ya öyle bişi belki de. Aman dikkat etmek lazım bu havalarda. İlk defa bu sene üst üste hasta oldum ve uzun sürüyor.
Teemo07 gzmemr mutlaka deneyeceğim. Konuşurken tıkanıyorum artık o derece var balgam. Bebegimin de balgamı öksürüğü vardı. İştahtan kesilince hiçbirşey yedirip içiremedim. İlaçlarını bile zor içti. Kendi kendine geçti. Ama ben hala devam
gzmemr Teemo07 çocukların gecsinde biz önemli değiliz gercekten … ve hergün sarımsak yutun bir diş oda cok iyi geliyor …çok değişik gercekten birde sese vuruyor ses kısılıyor ve uzunca süre gelmiyor …allahım güzel günlere bıraksın hepimizi hastalık yapıp,yapıp salıyolar sanki
Teemo07 gzmemr sarımsak da cok severim. Deneyeyim onu da. Gerçekten anlamadım, bende öyleyim. Ses yok geniz dolu. Konuşamıyorum tıkanıyorum. Olabilir beklerim, önceden bu kadar hastalık çektiğimizi hatırlamıyorum
Dilanygzzz BuseCan kollarım her yerim ağrıyor sırt kemiklerim batıyor göğsüm agrıyo nasıl bir agrı bu anlamıyorum insan başka birseyim mi var diye korkuyo