Gulra 1 haftalık yenidoğan bebeğime hipp kullanıyorum ancak fiyat cok pahalı sma ve aptamilinde cok farklı çeşitleri var hangisini almalıyım bilmiyorum. Hipp ile pahalı olmasına rağmenndevam etmelimiyim yoksa önerebileceğiniz başka marka var mı?
Ikrazumra19 Gulra aptamil kullandim ben 2 kizimada ama fiyat olarak hipten uygun oldugunu dusunmuyorum
winnie-the-pooh Gulra ben sma optipro kullanmıştım oda güzeldi ama reflüsü olduğu için çok fazla kusuyordu şimdi hipp kullanıyorum 2 aydır memnunum ama durumunuz elverişli değilse sma da deneyebilirsiniz
Pnaar34 Gulra ilk ayimizda sma kullandım bizde gaz yaptı suan 40 günlük e bebekten similac aldim cok memnunum kilo alimi güzel ve kabiz yapmadı
Irmakprensesinannesi Gulra sma comfort tavsiye ederim gaz ve kabizliga birebir şuan kullnyrm veya sma optitra kullanabilirsin optitra 6 qy kullndm srn yasamadim
Zlm Gulra ben sma kullanıyorum doğduğundan beri Aptamil denedim gaz yaptı o yüzden sma ya devam ettim
yamanikoo8 Bebeğim 8 aylık sma optipro kullanıyorum en başından beri hiç bir sorun yaşamadık kilo alımı da gayet iyi