circirbocegi bugun aşıya gidicegiz aşı sonrası neler beklıyor beni bi de dikkat etmem gereken bişey var mı
Damlasu2352 circirbocegi ateşini sürekli ölçmen Kaan canm önemli baya ne olur ne olmaz ama her bebekte ateş olmuyo benim kızımda olmadı kolundaki aşıya da dikkat et yıkarken vs orayı keseleyip soyma zaten aşıdan 2 3 Gün sonra oluyo banyo söyler ler zaten
Y-A-Annesi circirbocegi ateşini kontrol edecek ve gitmeden birgün önce duş aldir çünkü 3 gün duş aldırma diyecek.
Sedaalya 2 bacaktan 1 koldan yapılıyor. 3 gün banyo yapması yasak. Evde ateş düşürücü bulundurun ne olur ne olmaz. Bizde ateş olmadı ama 2 gün huzursuzluk vardı oda çok normal canları yanıyor
2civcivannesii circirbocegi evet deri altına balon gibi şişti bende çok kötü oldum görünce ama bu iz kalan aşı dan miş verem aşısı o yüzden böyle dedi su toplayıp sisebilir yara olursa elleme kendiliginden iyileşsin dedi
Damlasu2352 circirbocegi o verem aşısı tutsun diye yapılıyo benim kızıma da öyle yaptılar 5 ay 4 günlük kızım izi yavaş yavaş geçiyor
2civcivannesii Bizde bugün olduk 2 ay 12 günlüğüz iki bacak bir kol eczaneden bebek calpolu alın ateşi çıkarsa bir çay kaşığı verin dedi bize