Afrababy Kaderyerr Gebze medar hastanesi Süleyman gülsen doğduğundan beri o bakıyor kızıma ve çok memnunum gerçekten. İçeri girer girmez muane edip giydir detaylıca konuşacağız diyor. Bir sürü soru not edip gidiyorum daha ben sormadan cevaplamış oluyor.
AsilKaran22 Afrababy bende pişman olmadım değil kakasıda değişti sanki aşıdan mı bilmiyorum ama bende süt alerjisi varmı acaba diye korktum
Atlasalinandme AsilKaran22 geçmiş olsun, bizde rota ve bexsero yuv 3.ayda olduk 3 4 gündür cok.agir geçti, ağrılı, ateşli. Calpol verdik 6 saatte 1, ona rağmen sürekli ağladı, inledi… 5. Ayda da olduk o 1 gün sürdü.. 3.ayda yavrularımız Küçük çok etkileniyorlar
AsilKaran22 Atlasalinandme açıkcası baya kötü oldu yavrum bide kakası değişti ondan biraz korktum araştırdım süt alerjisi olabilir yazıyor inşallah öyle bir durum yoktur doğduğumdan beri peynir vs yiyorum ilk defa aşıdan sonra kakası değişti
AsilKaran22 babyfaceee bizimki toplamda 5 aşı fiyat değişmez ise 3200₺ falan tutuyor ben 9 cu ayda a tipi bir menenjit aşısıda düşünüyordum tek doz oluyormuş o ondan emin değilim ama yaptırısam benimde 3500₺ fala oluyor
Atlasalinandme AsilKaran22 rota aşısı kakayi değiştiriyor alerji değildir. Alerji olsa bu güne kadar çıkardı canim
Asyakusunannesi AsilKaran22 anal döneme girdikleri için salya akması ve elleri emmesi normal bu aylarda bugün doktorumuz özellikle sordu başladımı diye evet dedim sebebi bu dönemde olduğu için dediii