iki_prens_annesi_ Çok karmaşık duygular icindeyim bugun ogrendim planli degildi herhangi bir kaza da yasanmadi saniyoduk ama esim anlayamamis sanırım oğlum ali miraç 26 aylık henüz beni neler bekliyor tecrubeli iki üç cocuklu anneler motive edermisiniz
Linailkay iki_prens_annesi_ gözün Aydın canım bende 3 aydır adet olmuyorum kadın doğuma gidicem ödüm patlıyor hamilesin diycek diye. Benimde bebeğim 7 aylık eşim kendimden eminin ben diyor o lafı birazda olsa rahatlatıyor
iki_prens_annesi_ Linailkay teşekkür ederim inan bizde o kadar emindikki esim hatirlamiyo bile ama olan olmus bu ara olsa mi 1 sene daha mi bekleseek diye araftaydik hayırlısı boyleymis saglikla gelsin inşallah
bakma-bana4 26 aylık oğlum var benimde ve bende ikinciyi istiyorum çünkü oğlum sürekli bebek bebek deyip duruyor 😅 eşim temmuzda asker nasipse geldiğinde 😅
iki_prens_annesi_ bakma-bana4 hadi inşallah hayırlı zamanda nasip olsun belki gitmeden olur belli mi olur benim oglumda şükür uslu bi çocuk hic bi çocuğa bebeğe zarar vermez ama kardes olunca nasıl olur hic kestiremiyorum yarın kan vercem doktordan randevu alip kalp atisi icin beklicez nasip
bakma-bana4 iki_prens_annesi_ ilk çocuğumda eşimle ayrılık dönemimiz oldu ve oğlumun yanında olamadı o yüzden ikincide yanımda olsun istiyorum gitmeden yapmayı düşünmüyoruz 🥰 gelsin askerden öyle inşallah kuzum
iki_prens_annesi_ GizeminEdizi yok oyle bisey de degil biz 2 yildir geri cekilme ile korunuyoduk hicte sorun yaşamadık eşim bu ara yapsakmi olsa mi diyodu bende bilmiyorum biraz daha vakit var diyodum ama olan olmuş
iki_prens_annesi_ Melike-Alya biz geri cekilme ile korunuyoduk 2 yıldır ama iki aydir olursa olsun kafasindaydik o yuzden cok dikkat etmedik olmus cok şükür saglikla gelsin
Melike-Alya iki_prens_annesi_ geri çekilme bi yöntem olmadığı için keşke Artı bi önlem alsaydınız keşke madem gönlünüzde vardı hayırlısı olsun inşallah😀🥰
Edagg iki_prens_annesi_ bizde emindik kendimizden 😂 şimdi 3 aylik bir bebişim var birde canınızı sıkmayın allahın dediği oluyor spiralle bile hamile klanlar var…
iki_prens_annesi_ Edagg yok hic üzülmedim aksine sevindim ama beni neler bekliyor hic bilmiyorum oglum abi olucak duygusalim bu aralar
iki_prens_annesi_ Melike-Alya çok haklisiniz zaten akıllandım artik bu evladim dogunca inşallah spirale kosucam direkt