Limra Merhaba bugün bebeğim 5 aylık oldu şükürler olsun🙏🏻Ve bugün dönmeye başladı :) cok mutluyum.ama sorum şu bebeğim yerdeyken sürekli dönmeye çalışıp ağlıyor , bu hep böylemi olacak ? 😁😅
Toprak-hira59 Limra kolu altta kaliyor becermiyor felan ona kizip agliyorlar ama 1 haftaya ögrenir bizde 4.aya 1 hafta varken basladik ilk 1 hafta donemedigi zamanlar agliyordur simdi donerek odayi geziyor 5.ay12 gunluk😅
nidas_mom Limra benimki de 5.ayına girdiği gibi dönmüştü🙈 üzgünüm evet🤭 Hayır bi de onun koltuklara eşyalara tutunup ayağa kalkmaya başlama senaryosu var ki en fenası.. Uyuduğu sırada park beşiğinde yada anneme gittiğimizde yaptığımız ve etrafını çevrelediğimiz mobilyalara tutunup tırmanıp ayağa kalkıyor sersem😂
Limra Toprak-hira59 maş.cok sevindim kıpır kıpır ozaman erken başladığına göre :) tabi sürekli dönmeye başladı agladı bende bu hep böyle mi olacak dedim 😅
Toprak-hira59 Limra siz yardimci olun kolunu cikarmasina tesvik etmis olursunuz daha hizli ögrenir aman dikkat edin tek birakmaya gelmiyor yere battaniye atiyorum mama felan yaparken koltukta birakamiyorum 😀😀
Limra nidas_mom inş o günleride görürüm 🙏🏻😍 cok duygulandım dün dönmeye çalışınca annelik ne güzelmiş böyle :)
MinnakPanda Yaa maşallah benimkide dönsün artk. 5 ay 12 günlük olduk. Dönsün diye birsuru alıştırma yapıyoruz yok banamisin demiyor. Çok hevesliyim bende. İnşallah en yakın zamanda döner 🤩
Limra MinnakPanda dün tam 5. Ayımıza girdik ben mutfaktaydım bir baktım yerde yatırdığım bebeğim yuvarlanmış.bi an da oluyor dediler dönebilir dikkat et demişlerdi.sende dikkat et hiç haberin olmadığı zamanda döner :) ben öyle dönsün diye cok üstüne düşmedim sende akışına bırak döneceği zamanı biliyordur kuzucuk :)))
nidas_mom Limra Ayyyy aynen müthiş her bir gelişimine şahit olmak. Kollarıyla asker givi sürünmeye çalıştığında çığlık çığlığa eşimi çağırmıştım gecenin bi körü gözleriö çok dolmuştu 😂😂😂
MinnakPanda Limra Oy maşallah ya 🥰 aynen bende biraz oluruna bırakayım. Üstüne düştükçe olmuyo sanki🤷