TheMomm Serserilikiz Bi zaman sonra ısınıyor bi kere arkadaşımın oyle patlamisti onun yerine gece lambası kullanın bence
birranne Serserilikiz telefonu perişan edersiniz. Bide ben o fenerlere zaten ayrı iğretiyim düşününce bile gerildim 😅 prize takılan sinek ilaclari boyutunce gece lambalari var. Sabah aydınlanınca kendi kendine sönen. Onlardan alabilirsiniz.
Serserilikiz AnnaKurt 2tane gece lambası var ikisininde ışığı çok az oyuzden telefon ışığı açıyorum ama tedirgin oluyorum patlar diye
birranne Serserilikiz https://m.n11.com/gece-yanip-gunduz-sonen-fotoselli-sensorlu-ledli-gece-lambasi-P469165623 biz bundan almıştık canım. Bu şekil sensörlü gece lambası yazarsan bir kaç başka modellerde çıkıyor. Deneyebilirsin. Biz bunu almıştık aşırı aşırı bir ışık yapmıyor. Eğer öyle istiyorsan ama bence tam gece için. Bide bu kırmızı ışık yapıyor. Kendi rengi gibi beyaz istersen baska bakabilirsin.
Serserilikiz birranne çok teşekkür ederim direk sipariş vereceğim benim gece lambaları takınca çok karanlık oluyor bebeğim zor görüyorum