Klymeneninatlasi Kızlar bebeğim 11 ay 19 günlük. Malum havalar artık çok sıcak oğlan yumurta yemek istemiyor. Sabah sadece salatalık yedi mesela. Siz neler yediriyorsunuz yumurta vermediğiniz de? 🙃
rosesbabys Klymeneninatlasi dün tarhanalı yumurta yaptım enteresan bi şekilde yedi bugunde mısır unlu yumurta yaptım onuda yedi ama normal yumurta yaptığımda asla yemiyordu sıckalarda 🥲
kaganege Klymeneninatlasi farklı olarak yulaf lapasi pankek yada mücver yapıp veriyorum,bu aralar domates peynir ekmek favorisi sıcaktan dediğiniz gibi istemiyor. Normalde yumurta aşığıydı.
Klymeneninatlasi rosesbabys peynirli yapıyorum ama istemedi sabah 🥲 deneyeyim bakayım yarın bir 🙃 tarhanalı yumurtayı nasıl yaptın ☺️
Klymeneninatlasi kaganege domates hiç yedirmedim ama kırmızı meyveler bizde sanırım alerji yapıyor çilek denedim bir tane alerji yapmıştı 🤷🏻♀️ Acaba domateste asitli ya oda sıkıntı yapar mı 🙄
rosesbabys Klymeneninatlasi zeytinyağında bir kaşık tarhanayı kavurdum ksıkk ateşte sonra bir yumurtaya bi çay bardağı su döktüm çırpıp üsütne ekleyip karıştırarak pişirdim böyle mama tarzı bişi oldu yedirmeside kolaydı kaşıkla
kaganege Klymeneninatlasi Ah cok pardon atlamışım bende 1 yaşına kadar domates vermemiştim. Benimki 2 yasinda olmak üzere.🤍
kubraurkantas Klymeneninatlasi yoğurt çorbasını seviyor ama Demir eksikliği olmasın diye çok yapmıyorum
Tugce88me 13 aylığız havuçlu omlet yumurtalı ekmek vs şeyler yapıyorum yanına portakal suyu sıkıyorum zeytin peynir domates ev yapımı şekersiz çilek reçeli ya da tahin pekmez gibi değiştiriliyorum
Klymeneninatlasi Tugce88me ayy maşallah ya 😍😍😍 ne güzel şeyler hazırlamışsınız ☺️ Portakal bizde pişik yaptı biraz ☺️ Ama şeftali suyu falan alternatif olabilir ☺️
Tugce88me Klymeneninatlasi hergün değişik şeyler sunduğumuzda hem bıkmıyorlar hemde çeşit besin almış oluyorlar ikizlerim var çünkü ve ikisinin sevdiği şeyler farklı olunca çeşit genişledi 🥰
Tugce88me Klymeneninatlasi mesela şunu deneyin ıspanaklı peynirli omlet tereyağında çok seviyorlar bebekler birde zeytinli omlet portakal yerine havuç elma suyu sıkabilirsiniz Balkabaklı pankek yapabilirsiniz Liste uzar gider alternatif çok aslında karadut özü iştah açıyor içine ceviz rendeleyebilirsiniz inşallah faydam olmuştur ufakta olsa
Klymeneninatlasi Tugce88me evet birde kahvaltı en önemli öğün olunca aman yesin istiyorum ☺️☺️☺️ Havalar sıcak çocuklarda haklı yumurtayı biz bile yazın yemiyoruz ağır geliyor ☺️
Klymeneninatlasi kaganege 1 yaşını doldurduğu gibi hemen mi verdiniz yani mesela bekleniz mi vermek için biraz daha ☺️
kaganege Klymeneninatlasi az az verdim. Domates alerjik bir besin cunku kontrollü gittim. 1 çeri domatesin ilk 2 gün yarısını 3.gun tam verdim baktım alerji yok devam ettim.🌸
Klymeneninatlasi kubraurkantas yoğurt et ürünleri ile tüketilirse demiri ememez vücut yoğurt tek başıa demir eksikliği yapmaz ☺️