GizeminEdizi Pnarferah ben emziriyorum 28 aylık ama emzirmek ten. Değil 3 aylık igne yüzünden düzensizim.
Bsrtan Pnarferah 2 yasinda oglum 2 gundur meme birakiyoruz ama bir ay duzenli oluyo diger ay gecikiyo yada erken oluyor . Bende yasadim duzensizlik umarim artik duzene girer😊
Pnarferah Bsrtan benimde öyle 2 ay düzenli 3. Ay gecikiyor herkes mi böyle diye merak ettim de bende bıraktırcam da aşırı düşkün nasıl olacak bilmiyorum
GizeminEdizi Pnarferah Kasım’da yaptırdım tek doz,ocakta ve Mart’ta oldum ve devamı yok,artık çıldıracağım gerçekten.
GizeminEdizi Pnarferah yok asla ,adet olamamak kadar kötü bir şey yok,sınırlı halim, siskinligim ,depresyonum hat safhada,oğlum hariç herkese catiyorum,çok yoruldum artık.
Pnarferah GizeminEdizi evet biraz gecikiyor bende öyle oluyorum çk kötü şişkinliği ayrı stresi ayrı dert
Findigim Bende 3 ay falan once spiral taktrdim spirildan bir ay snra faln adwt oldum 10 gun ve xok yogun bi dahada olmadim 9 aylik oglum var emziriyorum da stres yaptim hamilemiyim falan diye spirale guvenmedim extra onlemde almistim test alip yapmiya korkuyorum
GizeminEdizi Findigim eğer adet bir hafta filan geçtiyse kan testi yaptırabilirsin ,idrarda hemen çıkmayabilir
Findigim GizeminEdizi gectide bn hic adet olmadan spiral taktrmistim duzenszlik olabiliyo diye dusnmustum olmadi bi test aliyim ins hamile deglimdir
GizeminEdizi Findigim ben seni asla korkutmak istemem ama spiralle hamile kalani o kadar duydum ki ek korunma yapıyorsan korkma ama prezervatif gibi mesela,stres kaynaklı da olur çünkü ben mesala 54 gündür olmuyorum,3 aylık igne yaptirdim Kasım’da ve beni mahvetti.
Findigim GizeminEdizi yaptim canim tek spirale guvenmedim ektra onlem aldim vallhi hamileysem naparim bilmiyorum 25 aylik kizim 9 aylik oglim var ve rahmin incelmis demisti doktorum cok stres yaptim baklm yarin bi test alip yapcm gibi