Katun Doktor yazdı bu damlayı ama ben biraz tereddütte kaldım alıp almama konusunda. Oğlum 9 aylık olacak doğduğundan beri kesintisiz uyumuyordu zaten ama şu 1 aydır 0 uyku gündüz gecede yenidoğan gibi yarım saatte bi uyanıyor doktorda bunu önerdi kullanan varmı?
Esra26 Katun biz kullandık ama şöyle ki damla uykuya geçmesini kolaylaştırıyordu. Uyku sürelerini uzatmıyordu, bir süre sonra bıraktım zaten.
Ballicoregimm Katun ben bir defa kullandım. Gündüzleri memede uyuyordu bıraktırmaya çalışıyordum. Belki çok uykusu gelirse uyur memesiz dedim ama daha beter oldu. Uykusu geldikçe hırçınlaştı meme vermedikçe krizlere girdi. Bir daha da hiç kullanmadım. Zaten uzun uyutmuyor sadece uyku getiriyor. Ama kendime kullanıyorum bazen uyku sorunu çekiyorum. İçiyorum yarım saat sonra bebek gibi uyuyorum 🥰
Esra26 Katun yani bu damla gerçekten artık son çare, medet diyenlerin damlası bence. Bizde öyle olmuştu çünkü, artık dayanamıyorduk uykusuzluğa, uykusuz huzursuz, gece gündüz uykusuz geçiyordu. Eczacı tavsiyesi ile almıştım ben.