Dondurmalikahve Atlaskumsal Benim oğlumun ki 17,5 aylıkken kapanmıştı bazı durumlarda 24 aya kadar veya daha sonrasına kadar da normal sayılıyor ama altta yatan nedene bakılarak yapısal olarakta geç kapanabilir.
Kdry07 Atlaskumsal normal canım kafa yapısına göre değişik gösteriyor yada genetik oluyor erkek yeğenim 2 yaşında kapandı şimdi 18 aylık kız kardeşi var onunda hala kapanmadı kafaları biraz büyük ikisin de ondan sanırım kendi oğlum yeğenim ile altı ay var arasın küçük kafası bizim ki 8 aylık kapandı mesala
Atlaskumsal Dondurmalikahve doktora götürdünüz mü çocuk doktoru mu yoksa çocuk norolojiye mi götürmem gerek acaba
ftsdmrhn Benimki 18 aylık hala kapanmadi. D vitamini, tiroid giibi testleri yapıldı hersey normal. Doktor bazı covularda 2 yaşına kadar uzayabilir dedi. Bizimkinin kafası biraz büyük onunda etkisi varmış.
Atlaskumsal ftsdmrhn bizim de kafa çevresi büyük hidrosefali için baktırmıştık 9 aylıkken bisey çıkmadı bi de bunun için götürecem en yakın zaman da inş
Sara1904 Benim de tam aksine doğdu ve kapalı bıngıldagı nolur dua edin bir sıkıntımız cıkmasın 🤲 rabbim dizlerinde yardımcısı olsun evlat ile sınamasın hiçbirimizi
Dondurmalikahve Atlaskumsal Nöroloji doktoruna götürmemiştim çünkü 18 ay dolmadığı için normal karşılandı baş çevreside küçük biraz (genetik) o yüzden geç kapanması bize avantaj oldu.
Atlaskumsal Kdry07 aynen bizim de 53 cm kafa çevresi akranlarına göre büyük zaten ama korkuyorum işte yürüyor falan ama bi kapanmadı gitti