Ozgetubaturkoglu kızım anne sütü almıyor dolayısı ile ek gıda önceliğimiz haline geldi şu ara. 9,5 aylık sadece altta iki dişi var, çiğneme yutma refleksleri yerinde olmasına rağmen püre ve sıvı formda yemekten blw şekline pek ısınamadı bende zorlamadım. Ama artık yaşına yaklaştı neredeyse. Çalışan bi anneyim zor oluyor öğünlerini ve onu takip etmek o yüzden senelik izin aldım bu hafta. Mama dışında herşeyi blw usulü vermeye çalışıyorum tarif bulmak için girip çıkmadığım insta hesabı kalmadı bi çok tarif resmi var albümde. En çok sevdiğim bugün kahvaltı ve öğle/akşam yemeğinde yedirdiğim tarifi vermek istiyorum. Kahvaltı için 1 yumurta/bi dilim beyaz peynir/ince kıyılmış az dereotu karıştır kahve fincanını az yağlayıp karışımı içine koy/bardak yüksekliğini geçmeyecek tencerede ki kaynar suyun ortasına koyup kapağı kapat. 15-20 dakikaya kek gibi kabarık yumuşacık oluyor. Ben dölde bölüp verdim eline epey büyük geldi. Öğlende soğan/biraz havuç rendesi kavurdum 2 domates rendeledim/daha önceden hazırladığım ilikli kemik suyundan ekledim/semizotu doğradım, 1 yemek kaşığı da glütensiz kinoa ekledim. Kinoa çok su çeker o yüzden göz kararı bi su bardağı da su ekledim. Müthiş oldu çok beğendi🤭