asafmomyy Kızlar BeBegim 6 buçuk aylık bir iki haftadır emerken sürekli elini saçına götürüyo bide en ufak sesten irkiliyor bir anda karşısına çıkınca korkuyo nedeni ne olabilir sizce çok üzülüyorum bu duruma🥺
boncukum06 asafmomyy aynı durumdayız bır anda karsısına cıktığımızdads irkikiyor uyurkende korkuyo emerken sacını cekıyor bızde 7 aylığız
Alse35 asafmomyy çekme olayı diş zamanları olduğu için olabilir bizde 7+21 olduk aynı durumdayız hatta bazen çekip acısından ağlıyo sonra tekrar çekiyo 😅
Keremikoo asafmomyy sac cekme kulak cekme disten olabilir. O aylarda oluyor geciyor. Simdi oglum emerken benim sacimi cekiyor bol bol. Kendinden bana evrildi olay😁
asafmomyy rabis0669 neden oluyo ki acaba artık yanına girmeden önde ufak sesleniyorum gülüyo öyle gidiyorum 😣
Seydacelep asafmomyy benim kızımda 5 buçuk aylık aynı durumdayız kulaklarını çekiyor mamayı hazırlamak için mutfaga gidiyorum geldiğim zaman irkiliyor korkuyor anlamadım ama normal bir durummuş bi kaç anne öyle söylemişsi 7 ayda 8 ayda düzeliyorlarmış
momandad_16 asafmomyy saç çekme benim oğlumda yapıyordu o aylarda şuan 9 aylık ara ara yapıyor ama sanırım diş çıkaracağı zaman yapılor şuan diş çıkarıyor
eyese asafmomyy doktorumuz dişten olabileceğini özellikle üst dişlerin zonklamasının kulağa, başa vurduğunu bu sebeple bebeğin saçını çektiğini söylemişti. Biz de de aynı durum devam ediyor.