AlEs Arkadaşlar oğlum 7 aylık desteksiz oturamıyor oturması için neler önerirsiniz bu durum normal midir?
thrcrn AlEs sık sık oturarak zaman geçirmesini sağlayın hocamız bize 7. ayında desteksiz oturmasını bekleriz demişti ben de 6.5 aylıkken oturamayacak heralde diyordum hemen karın üzeri yatışa geçiyordu ancak birgün bir baktım oturuyor birden gelişim gösterebiliyor
ElifEcrinnn AlEs benim de kızım 7 ay 12 günlük hala desteksiz oturamıyor. Ama 8. Aya kadar normal diye biliyorum
Gul-42 AlEs gayet normal canım kendı halıne bırak yanında dur tabı dussunce kaldır bısey koyma sen yanındayken ogrenıyorlar merak etme ayagında tutuyor destek ıcın
AlEs thrcrn gün içerisinde oturmasını sağlıyorum arkasında destek oluyorum ama ya öne ya arkaya yatıveriyor tam dengesini sağlayamadı Bi türlü
Zeynepik Benim kızım da aynı şekil normaldir diye düşünüyorum destekli oturuyo desteksiz olduğu zaman sağa sola öne düşüyor ne zaman oturacak bendd bekliyorum sizin gibi
Jerfi AlEs Bebeğim 8 ay 2 günlük. Yeni yeni oturması saglamlasti. Ben bu konuyu “bebeyatmaz” alarak çözdüm..Onun içinde o kadar cok vakit gecirdi ki halloldu. Hatta is yapabilmek icin bazen oturtuyorum yine,dusmeyecegini bildiğim için 😊
Kbraisik Hiç kafanıza takmayın benim oğlum 10. Ayda anca oturdu doktorumuz her çocuk farklıdır acele etme demişti. Evham yapmayın yapısaldır.
1Zeynoli AlEs Ay ben de çok takmıştım bu oturma mevzusunu. Benim bebeğim de geç oturdu, 9 aylıktı tam desteksiz oturabildiginde. Hiç kafanıza takmayın yani. Çamaşır sepetinin içine oturtmakta iyi bir çözüm bu arada.