6 aylık anneler Allah aşkına bişey deyin birilerinin benimle aynı şeyleri yaşadığını duymaya ihtiyacım var gerçekten oğlum inanılmaz derecede huzursuz huysuz mutsuz ağlak bir bebek haline dönüştü hiçbirşey den mutlu değil herşeyden hemen sıkılıyor odadan çıkıyorum arkamdan ağlıyor ne yapsam olmuyor geziyoruz dışarda evde oda oda ama sabit kalınca yine aynı çığlık atmayı öğrendi bide çığlık atıyor anlatamam ağlıyor ama göz yaşı bazen yok boş beleş ağlıyor resmen kucağımda her işi yapmaya çalışıyorum ama gücüm kalmadı artık annemde Kayınvalidemde bana 45 dk uzaklıkta dün kendi annem geldi baktı uyuttu 2 3 saat ama o esnada ev işi yaptım dinlenecek fırsatım olmadı zaten onlarada bakarken eziyet ediyor beni istiyor uyumak istemiyor tekme atıyor resmen kadınlara ayaklarını çırpıştırışını görmeniz lazım diş le uğraşıyoruz galiba hergün duşa sokuyorum Antalyada yaşıyoruz hava 27 28 derece zaten biraz calpol veriyorum diş jeli sürüyorum ama oturmak istemiyor sürekli çivi gibi ayakta duracak uykudüzeni zaten mahfoldu sürekli uyanıyor derin uykuya geçiş saatleri uzadı gece yarısı uyanmalar başladı napcam bilmiyorum gerçekten eşimde okadar yoğun çalışıyor ki şehir dışı şehir içi derken yüzünü zor görüyoruz zaten o gelince biz uyuyor oluyoruz vs anneme gidip kalamam oğlum geceleri beşiğini arıyor uyumuyor iyice huzursuz oluyor annem bende kalsa ne zamana kadar kalacak çaresizim valla napcamı şaşırdım artık