Mira06 Bebeğimle 2 saat mesafelik bir yere gitsek sıkıntı olur mu? Giden var mı? İlk olcağı için endişeleniyorum
drn5410 Mira06 dünyanın en rahat seyahati diye baktım olaya 😅 biz en son 22 aylık bebemle otobüsle 5.5 saat geldik elhamdülillah gayet keyifli idi sonlara doğru yorucu olsada.. Ama sizinki çok rahat uyur daha keyifli olur diye düşünüyorum inşallah 🤲 🌹
Dondurmalikahve Mira06 16 saatlik bebekle seyahat eden ben bir şey olmaz zaten uyuyolar küçükken daha kolay.
CizerBirAnne Mira06 sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Biz istanbulun içinde bi yerden bi yere 2 saatte gittiğimiz oluyor 😁 kızım gayet güzel uyuyor arabada.
Urasaydgn Hiç bişey olmaz biZde iki aylık olmadan istanbuldan izmire gitmiştik arabada çok güzel uyuyorlar zaten 2 saatte çok rahat gidersiniz
Aloneeee Mira06 arkadaşımın bebeği var 1.5 aylık kendisi ile şuan tatildeyiz ve 9 saat yol geldik 😂 merak etmeyin bişey olmuyor
Elif-eslem Biz 10 günlükken Bolu’dan istanbula gitmiştik hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bebekler küçükken sürekli uyudukları için, emzirme, pusette sürekli olarak durdurmama vs. Dikkat edersen sıkıntı olmaz inşallah