Azizecakir eşimle son ilişkide geri cekilmeyle korunduk bu ara sık idrara çıkma goguslerde hassasiyet kasıkta ağrı iştahım arttı hamilelik olabilirmi adetime 5 gün var testte çıkarmı
prensesannesiiiiiiiii 2bebeklihayat neden ki biz 5 yıl boyunca geri çekilmeyle korunduk bi kere eşim bile isteye kaçırdı hamile kaldım. Şaşırdım korunma yöntemi olmadığına
Azizecakir 2bebeklihayat korunma yöntemi değil ama bile isteye de bişey olmuyo şans meselesi bu birazda
prensesannesiiiiiiiii Keskeuyusamm bence evet yani 5 yıl boyunca bişey olmadı aktif bi cinsel hayatımız var üstelik
Teemo07 Meni yoluyla sperm kaçma ihtimali çok yüksek. Tabiki de korunma yöntemi değil. Biraz şans işi. Bizde 12 yıldır bu şekilde ilerliyoruz şükür birşey olmadı, ama olmayacağı anlamına da gelmiyor.
monimom Teemo07 bu 12 yıl bize de nasip olur insllah 😅😅bizde 6 aydır böyleyiz aktif bir ilişki içerisinde çok şükür birsey olmadı
Teemo07 monimom 😂 amiinn. Valla risk tabiki. Herşey olabilir aslında. Özellikle yumurtlama dönemine dikkat etmeye çalışıyorum. Belki de ondan birşey olmadı bilemiyorum. Neyse dilimi ısırayım popimi kaşıyayım 😂😂