Bir_anneee Doktor probiyotik verdi internetten araştırdım aynı ambalaj ama internette adı maflor eczanenin verdiği myflor ve bu isimde bir damla yok. Guvenemedim kullanmadım aynı durumla karşılaşan var mı acaba
Minikdefneemmmm Bir_anneee bebeğiniz kaç günlük doktor bize de verdi onu kullandıktan sonra kakasını yapamamaya basladı karnı çok şişiyodu baska doktora gittik önermedi biogai önerdi şimdi çok şükür kakasını yapup rahatlayabiliyo çok zordu o 3-5 gün 🥴 sadece damlaya bağlamak çok yanlıs ama onu kullandıktan sonra oldu
Haffuse Ya nette sahtesi vok var bu damlalarin, acikcasi ben riske atmak istemedim, eczaneden aldim, zaten gecici bir sure kullanicaz insaAllah o yuzden eczaneden tercihim…
Haffuse Bir_anneee samiyorum isim uanlis basilmasi olamaz, bu damlayi biliyorum ama ben kullanmadim, kullanan anneler yazar umarim🤗
Bir_anneee Minikdefneemmmm bana da herkes dediğiniz markayı önermişti keşke onu alsaydim eczane iade ya da değişim yapar mı acaba
Minikdefneemmmm Bir_anneee ben çok memnunum kendi kendine çıkartmaya da başladı artık doktorda önerince iyice güvendim bence kullanın etrafta kim varsa bunu kullanıyor bu arada yine tabi siz bilirsiniz