fatmayilmaz012345 Çocuklarınızı tv ünitesinden korumak için nasıl önlemler aldınız? Fotoğraf atabilir misiniz? Koltuk Yastıkları koydum ama yetmiyor?
kirmizibasliklikiz_ fatmayilmaz012345 koltuk yastıkları ustune bizim uyudugumuz yastiklardan arti iki yastik daha ustunr carsaf gecirmisim butun olsun diye. Simdilik idare ediyor 😂
Winnithepooh fatmayilmaz012345 tv yi kaldırıp ünitesi boşalttım araba diziyir üstüne otopark oldu 😄😄😄
Balkupum2505 fatmayilmaz012345 tvyi ve üniteyi kaldirarak 😂😂 hem izlememesi icin hemde korumak icin bu çözümü buldum 😂
graceshelby Tam belli oluyor mu bilmiyorum ama böyle bir sungerimiz vardı canım balkonda kullanıyorduk yürümeye başlayınca önüne bunu diktik anca bu pakladi bizi🙈😂
Deletedmom0099 fatmayilmaz012345 satıp konsol aldım, korumak mümkün olmadı. en son üzerine çıkıp paraşütle bir yerden iniyormuşcasına atlarken havada yakalamıştım..
kahvekokusuu fatmayilmaz012345 icinde ne varsa boşalttım 1 cekmecesi vardi icine basıp üstüne çıkıyordu onu da cikardim şimdi üstüne çıkamıyor oyuncak dolabi oldu
ipeko fatmayilmaz012345 Televizyon ünitesinde ilgisini çekecek hiçbir şey yok. O yüzden suratına bile bakmaz ama televizyon güvenlik amaçlı duvara monte.
nur-nr_123 fatmayilmaz012345 bizim oturma odasında ünitemiz yok tvyi monteledik duvara salonda ünitem o şekild eilerledim orda olsada oturamazdım
devrialemsah fatmayilmaz012345 yastıkları alayı öğrendi tv yi üniteden montajı aldım tavana yakın montaladık ve alt üniteye battniye ile örttüm komple