Bade1605 Merhaba geçen ayın 5 inde adet görmüştüm. Bu pazartesi test verdim kan, 0.500 çıktı negatif yani. Doktor pazartesiye kadar olmadıysan bidaha bakalım dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Olma ihtimali var mı?
Esraburkay Bade1605 iki aydır olmuyorum ama iki kez test yaptım evde çıkmadı bygun sağlık ocagında kan verdim hamilelik yok gibi ama neden olmadım anlamadım çoçuktan önce düzenliydi
GizeminEdizi Bade1605 5 ve yukarısı çıkması gerekiuor diye biliyorum ,1 günlük bile olsa 5in üstünde olması lazım,zaten ucnhafta gecikmiş ,olsa çıkardı bence.benimde 1.2 çıkmıştı 1 hafta sonra adet oldum.
Bety Benim ilk ay ne kan nede usg de çıktı ben hamile olduğundan emindim tekrar kan verdiğimde 8 haftalıktı yani geç döllenme falan olabilir
Bade1605 Bety doktorda ondan şüphelendi ama bir çocuğum şuan olduğu için çok fazla takmadım kafaya fakat merak ta etmedim değil 😀
Bade1605 Esraburkay Esraburkay senin değerin kaç çıktı canım aynen benim de bebişten sonra aslında düzene girdi ilkinde adet olmuyorum diye tedaviye gidip tarlusalla hamile kalan yüzde 1 ilk kısımdanım 😀 ondan şimdi düzene girmişken olur mu diye tereddüt ettim 😀
GizeminEdizi Bade1605 onu bende tam anlayamıyorum da döllenme maximum 3 hafta sürüyormuş öyle yazıyor netten,doktor hamilelik ihtimali var dedi mi ki😊
Bade1605 GizeminEdizi evet ya o yüzden pazartesi bidaha bakalım dedi kızım da 11 aylık daha 🤕 1 yaşını doldurunca istiyordum gerçi ama şimdi böyle ihtimal olunca biraz gerildim sanırım 😅
GizeminEdizi Bade1605 özel olmasa bir şey sorabilir miyim?ilişkiye yakın zamanda mi girdiniz çünkü 0,5 adet gecikmesi olup bakılınca düşük diyorlar ay bana da korku bastı 0,3 çıktı 50 gündür adet olmuyorum.
Bade1605 GizeminEdizi valla hiç hesapsız oluyor eşimin işinden ötürü gece sebze haline falan gidiyor hani şu gün planlı yapayım dediysem yakan olur fakat doktor geç döllenme olabilir ihtimal bu dedi
GizeminEdizi Esraburkay bende iki aydır olamiyieum kan verdim 0,3. Üç aylık iğneden dolayı tek doz kafayı yemek üzereyim.
GizeminEdizi Bade1605 emziriyorum da ben koruyucu iğne yaptırdım Kasım’da onun etkisi,gebelik negatif hep yapıyorum test,bu ignele bir seneye kadar adet kesintisi yapıyormuş tek doza rağmen.
Esraburkay Bade1605 emzirmeyi bıraktık kızım 8buçuk aylık şükür gebelik yok mutluyum rabbim isteyenlere versin canım