Nisanida Meem die agliyor veriyorum.kafasini yana çeviriyor almak istemiyor. Oysaki aç karni. Agzini kilit yapiyor. Uyutcagm zamn da aynisi Ya napicgmi sasrdim özellikle beslnme konusunda bittim tükendim 😔
Zaraaa Nisanida bizde 3 ay 1 günlügüz ne atağı bilmiyorum ama bende yıldım kızım sütümü içmiyor artık her yolu denedim ayakta uzanarak ten teması ama içmiyor kilosu da az olduğu için mecbur mama takviyesi yapıyorum ve onu içiyor sadece gece emziriyorum
DemetF Nisanida kizimda uykuya dalamayinca almazdi sakinlestirip hoplatip ziplatip oyle vermeyi deneyin cok israr etmeyin aglayinca daha kotu oluyorlar yada uykusunda emzirmeyi deneyin
aysnr0649 Zaraaa benimki de 3 ay 2 günlük aynı şekilde tutmuyor göğsümü. Acıktığını biliyorum meme veriyorum yanağına değince çığlık çığlığa bağırıyor. Ağlıyor açlıktan bende mecbur sağıp içiriyorum. 😔
Zaraaa aysnr0649 bende birkaç gün sağıp verdim ama aktık süt olduğunu biliyor midesini bulandırıp içmiyor bu bebelere ne oluyor anlamıyorum güzelim anne sütü varken çok üzülüyorum çok ama mecbur mama veriyorum