Miraytos Kalça üzeri tuylerinde yapışık tüyler vardı Pamuk qibi topladik ama yarım saat sonra yine cikmis kazaklarda tuylenme olur ya öyle ama yapışıklar bebegimin tüylerine yolarak alabiliyroz
Miraytos Asafemir bile isteye bebegimizin tüylerini yolacak kadar cahil değiliz çok şükür.ama kalça uzerindeki tüylere yapismis olan pamukçuklar gelmiyor almak istedigimizde tuylerde koptu.insan bocekmidir nedir merak ediyor sonuçta alma isteği doğuyor
Miraytos Kalça uzerindeki tuylerde sırt dikenine benzeyen biseyler var toplamaya calisinca tüyleri kopuyor okdr yapisiklar yaglayarak temizledik.fakat yarim.saat snra yine oluşmuş.doktoeumuza ulaştım çok şükür endişe edilecek bişey degil takipte kalalim dedi ama sebebini açıklamadi
Murez Sırt dikeni diye bir şey yok, bebeğiniz tüylerinin ovalanmasıyla o tüyler düğüm düğüm olup diken görünümü verir. Bebeklerinizi yıkarken çitilemeyin zaten mis onlar narince yıkayıp her banyo sonrası yağlayın ki tüyleri dolanıp düğüm olmasın ;)
Miraytos Murez citileme gibi bir durum yok sabah yoktu öğlen altına baktığımda gördüm yaglayarak aldim sonra yine aynı yerde aynı şekilde oldu yarim saat icinde
Miraytos Murez citileme gibi bir durum yok sabah yoktu öğlen altına baktığımda gördüm yaglayarak aldim sonra yine aynı yerde aynı şekilde oldu yarim saat icinde Mrvdllr 3.5aylik canım evet sadece kalça üstünde var
Murez Miraytos canım ben bir üstteki mesaja istinaden yazdım onu. Sırt dikenidir banyoda ovalayın yazmış ya bi arkadaş onun için yazdım. Senin bebeğinin durumu hakkında fikrim yok ama yağlamayı dene umarım en kısa zamanda geçer.