Elisa34 Bugun doktor kontrolümüz vardı bebeğim kilo almamış mamaya başlayalım dedi doktor ama mamayı almıyo nasıl alışıcak bebeğim tutmuyo biberon doktor büyük ihtimal doymuyor dedi
Cinarinannnesi ikibebedublekahve benim bebegimde 5 aylık beni en fazla iki dakika emiyor bazen hiç emmiyor huzursuzlaniyo anca uyuyunca susuyo neden olabilir acaba
ikibebedublekahve Cinarinannnesi kuzum biz 4. Ayın başında aynısını yaşadık meme reddi oldu meme+ mama gidiyorduk doğduğundan beri, 1 aydır sadece mama veriyorum göğüslerimde süt varken.. 4. Ay atağı yada diş olabilir yada emziğe biberona alıştığı için istemiyor olabilir
Cinarinannnesi Elisa34 bozmayın moralinizi meme +mama ilerlersiniz bende bugün başlıcam mecbur mamaya hiç istemediğim birşey ama yapacak birşeyim yok hasta oldu bide iyice zayıfladı garibim
Cinarinannnesi ikibebedublekahve sadece biberonla su verdim oda daha bugün mama kullanmadık hiç emzigide canı isterse alıyor bende en son çare mama aldırdım bugün bakalım iccekmi
Emii013501 Ben enjektörle ile mamayı ağzına sıkıyorum. 5 aylık sadece anne sütü alıyordu kilo alımı çok az olunca mama takviyesin e başladık. Es enema daha şekerli olduğu için es enemayı almaya başladı bide es enemayı dene