MucizemVar Merhaba Anneler Bebeğim 5 aylık bugün sabah 7 de gece yaptığı cisli bezini değiştirdim. 11 saat oldu daha bezini çiş ile doldurmamis. 2 saatte bir emiyor ama cisi çok az . Son bı haftadır kakasını da 2 günde bir yapıyor normal mi sizce?
kuzey-21 MucizemVar havalar ısınıyor sıcaklarda fazla çiş yapmıyorlar geçen sene oğlum da öyleydi. Belki beslenmeden kaynaklıdır belki de sıcaklardan kaynaklıdır. Su veriyormusunuz. Doktorunuza danışın yine de
Minnakkk MucizemVar kaka yapmaması normal 10 gune kadar. 6 aya kadar da bebeğin doydugu 24 saatlik cişli bezleri toplamı bir paket margarin agırlıgı da Oluyursa doyuyordır ama yaz geldi terleme yoluyla da vucut atıyor sıvıyı oyle degerlendirmek lazım
Ananas123 MucizemVar bunu ben yazdım sanki. Bizdede aynı durum var ve bu ay kilo almadı bebeğim. Galiba doymuyor ama sütümde var
Nilunas MucizemVar bebşm kzıımda eskisi gibi altını doldurmuyor çünkü hem çok yemiyor hemde çok terliyor. Sizin bebiş küçük doktora götürün bi yeterince beslenemiyor olabilir 🤗
dorel Kakasını 10 güne kadar yapmaması normal ama çişli bez sayısı 5 tane falan olmalı diye biliyorum iyi beslenmiyor olabilir bence bi doktorunuzla görüşün
MucizemVar dorel sütüm gelmesine rağmen emmeyi 2dk sonra bırakıyor. Duyduğuna eminim ama neden azaldi cisi anlamadım
MucizemVar Minnakkk 24 saatlik cisli bez olarak bakarsak evet o kadar oluyor. Yani sabahları besi şişkin halde alıyorum. Normalde günde en az 3-4 bez degistirirdim 2 ye düştü o nedenle endişeliyim
Berenarya Minnakkk 4 bez bizde sari iz yarısı mavi oluyor yani 5 saate bir değiştiriyorum yarisi dolu doyuyor mubsizce
Minnakkk MucizemVar yani eğer dedşgşm sekilde doluysa doyuyordur bence endişelenmeyin ama yine de Bi doktora sorup, içiniz rahat edebilir. Emzirme danısmanı nın dedigi direk o sekilde bezin agırlıgna bakıyorlar
MucizemVar Ananas123 o 5 aylık olduk ben hala.gogus pedi kullanıyorum ve hergun okside dolu olarak atıyorum.
MucizemVar Woman35 benimki doğduğundan beri 4-5 dk emdigini nadir gördüm. Dr. Sordum seninki okadarla doyuyor demekki zaten meme boşaltmak 5-6 dk fazlası memede oyalanmak aslında dedi. Birden saldırıp aşırı hızlı çekiyor çünkü
MucizemVar Nilunas Ananas123 2 Haziran’da Dr. Kontrolümüz bana aldı gibi geliyor ama bakalım ne çıkacak
Ananas123 Birde arkadaşlar çişli bezden kasıt nedir 5 kere çiş yapması mı yoksa bezlerin çiş dolu olması mı
MucizemVar Ananas123 onu bende merak ediyorum yani sarı çizgi maviye dönüyor hatta bez şişiyor bazen kaç çise tekabül ediyor mesela bu miktar?
Minnakkk Berenarya işte bez sayısı olarak degerlendirmemek lazım ben Bi kez yapar çişini değiştiririm bezini 4 5 kez doyuyor derim sonucta. O yuzden bezleri agırlıgı toplamına bakmak lazım zaten Bi beze baktıgınız da hm agırlasmıs diyebiliyorsunuz