milletsanaseymiolacak Anneler 16 günlük bebeğim kehribar kolye hemen taktınız mı? Küçük diye nedense korkuyorum boynuna dolanır diye
Bbilgilii milletsanaseymiolacak canım daha çok küçük. Takmana gerek yok bence. Salya 3. Ayda. Başlıyor ben ayak bileğine taktım. 4. Aydan sonra boynuna takarım diye düşünüyorum
Seragrkn milletsanaseymiolacak 3 aydan sonra taktım. Şuana kadar herhangi bir sorun olmadı. Güvenilir yerden sağlamlığına dikkat edin yeterli
22miray 3 aylık takmıştım ben ilk ayağına takmıştım sonra sadece uyanıkken boynuna taktım kafasını kaldırmaya dönmeye başlayıncada hiç çıkarmadım 2 buçuk yaş olacak hala kullanıyoruz
22miray prensesannesiiiiiiiii ben salyası için kullanmıştım günde 4 5 önlük değişiyorduk taktığım günün ertesi salyası kesildi diş falanda değildi yaşına 2 hafta vardı diş çıkardığında hep ardarda çıkardığı halde hiç ateş problemimiz de olmadı
Cipiti 22miray bizimde salya asla bitmiyor keşke üç olsa on kere üst degisiyoruz nerden almıştınız acaba e bebekte ki iş görür mü