Birbebekkkbircicek Ben de tesadüfen akciğer filminde sağ lob da yoğunlaşma gözüktü. Yoğunlaşma denen şey ne demek? Kötü bişey anlamına mı geliyor neden olabilir kist demek mi
Yelda35 Birbebekkkbircicek geçmiş olsun üstte kalsın. Ama anneannesinde öyleydi doğuştan olduğu çıktı ortaya
Ezgiarda Birbebekkkbircicek merhaba sigara kullanimi var mi ona bagli akcigerrler deki alveoller zaman zaman yogunlasabilir ya da hafif bir enfeksiyon , balgam vs varsa cigerlerde de bu tarz alveol yogunlasmasi gorulur , kist tarzi seyler daha ayirt edicidir ve ekstra belirtilirdi diye dusunuyorum
Birbebekkkbircicek Ezgiarda kist yazmıyor sigara kullanmıyorum yoğunlaşma kist demek mi ondan dolayı sordum.1 ay önce korona atlatmıştım ona bağlı olur mu? Yoğunlaşma kanser olabilir mi cidden çok korkuyorum çok sağolun cevabınız için
Ezgiarda Birbebekkkbircicek Zannetmiyorum o kadar kolay degil duz akciger rintgeni ile kanser tanisi koymak zaten daha basit durumlari gorururz genelde , koronaya bagli olabilir tabiki uzun donemde hasar birakan bir hastalik cunku
Birbebekkkbircicek Ezgiarda merhaba size bir sonucu atsam yorumlayabilir misiniz tekrar görüntü çektiler kontrol amaçlı yurtdışında oldugumuz için Progresif görünüm ile tanımlanabilir pulmoner plevra veya mediastiono hilar Bunu yorumlarsanız cok sevinirim
Ezgiarda Birbebekkkbircicek merhaba tani olarak ne demek istemis bilmiyorum detayli sadece profrasiv ilerleme anlamindada kullanmis olabilir tek bir odak olarakta kullanmis olabilir. akciğer zarina ait bir odaktan veya ilerlemeden bahsetmis olabilir
Birbebekkkbircicek Ezgiarda Sonucu tam atmamışım pardon kardiyak anomalisi olmayan azigot fissür torasik görüntü, Progresif görünüm ile tanımlanabilir pulmoner plevra veya mediastiono-hilar bu ne demek cok teşekkür ederim