Arslann Kızlar önerirmisiniz artık iyice cok pahalı 170tl ama bi yandan istiyorum bi yandan kıyamıyorum paraya😄
Oktay0122 Arslann kesınlıkle öneririm ben çok kullanıyorum suanda Bİle var 3 hafta net götürüyor hep bakımlı duruyor elim 🥰
Zeyno111 Arslann Sanırım 1 ay kadar götürüyormuş ama açıkçası çok sık renk değiştiririm ben o yüzden düşünmem bir de abdeste engel değil deseler de içim rahat etmez benim illa o tırnakla olmayacak bir şey 😂
Cennet-Eserr Arslann yılardır yaparım büyük rahatlık. Şöyle diyim ben estetisyenim bu protez tırnak olsun kalıcı oje olsun tek seferlik şeyler değil tek sefer yapıp bırakırsanız maalesef yıpranma olur sürekli yaparsanız da büyük rahatlık
BenMathilda Merhaba annelerimiz, dini tartışmalarda bulunmak ve kişisel tercihlerin yargılanması yasaktır. Bu dogrultuda bazı yorumlar temizlenmistir.
kaganege Bende yaz başi jel tırnak yaptırmayı istiyorum,yazin sürekli yeniletecegim memnun kalırsam. Şöyle ellerimin pırıl pırıl olması iyi gelecek❤❤
Guneskiz48 Arslann fiyatı bana uygun geldi aslında geçen sene bile bu rakamdan daha fazlasını istemişlerdi benden bu yıl kaç derler bilemiyorum ama çok yıpranma olduğu için cesaret edemiyorum ben
manicurist Arslann Çok pahalı sadece el 170 olurmu bende manikürcüyüm kalıcı oje yapıyorum bende.. 95 bizde
xnurcanx Arslann 1 ay kalıcı ama tirnak uzadikca diplerden kendi tırnağınız gözüktüğü icin 1 ay olmadan cikartma isteği oluyor, french veya nude renkler yaptırırsanız o kadar sırıtmaz ama