Puffy Kızlar 5 aylık kızım gündüz uykularında max 40 dk uyurdu şimdi 2 saati buluyor normal mi sizce?
Nazlican Puffy 2 saat değil 20 dakika bile uyumayan bi bebişim var 5 ay 11 günlüğüz Bence bırakın uyusun
Masalingonunannesi Puffy o aylarda normal galiba bnmkide o aylarda basladi 2 saat uyumaya 6 ay 20 gunlukken 1 bucuk 1 saate düşürdü
Ferdibusra7 Bırakın uyusun benimde oğlum uyusun diye 40 dakikadır sallıyorum 🤣🤣 ondan önce ben uyumazsam iyidir hala yüzüme bakıp bakıp gülüyor bende ona gülüyorum işte böyle yaşayıp gidiyoruz 😂😂
Puffy Ferdibusra7 kız 3 gün önce 45 dk sallıodum 20 dk uyuyodu hatta ben uyuyup kaç kez yemek yaktım sen düşün 😂 şimdi böle uyuyunca şok geçiriom belliki😂😂
Puffy Busra2013 ben çinhene salıncağnda sallıorm başka türlü delirmiştim çnkü 😂 ama şimdide o salıncak olmayan yere gidemiorm evden çıkamıorm anlıcağın hiç bi şekilde uyumaz mı bi çocuk bu kadar salıncak delisi oldu başıma 😂😂😂
Xxxyyy07 Puffy 6. Aydan itibaren kisa uyuyan bebeklerin uykusu uzar zaten. Sanirim 4. Ayda 2 kere 1.5 bir kere 30dk gunduz uykusu 11-12 saat de gece uykusu yeterli. Sizin bebis 2 saat uyuyorsa 2 kere 2 saat yaptirirsiniz sonra gece uykusu ohh mis.
Puffy Xxxyyy07 nazar değdi 1 saate düştü gene 😅 hayırlısı be aman sağlıklı olsunda herşeye eyvallah ben çekerim 😂