Mucizemmm57 Böyle bir atak var mıdır bilmiyorum ama ciddi manada zorlanıyorum asla durmuyor devamlı mızık mızık gece 30 kere uyanıyor ek hıdaya geçtik verdiğim hiçbir şeyi yemiyor geçecek mi bu durum yaşayan annelerim nolur yol gösterin ne yapayım🙏🏻
Umayy16 Mucizemmm57 bu zamana kadar en zorlandigim atagi budur yemin ederim🤦🏽♀️ Bezdirdi beni canimdan 😂
Mucizemmm57 cnsymn hay Allah razı olsun mahvoldum birde yaşadığım yerde yalnızım hiçbir destekçim yok
Mucizemmm57 Umayy16 ilerisinde bizi ne bekliyor bilmiyorum da 4. Ay atağı bu kadar zor geçmemişti ya Allah yardımcımız olsun
Heyecandorukta Mucizemmm57 4 ay atagi kadar uzun surmuyor 1 hafta huysuzluk yapar geçer. Bilemedin en zoru 10 gun olsun.
Tuba_2020 Benim kızımda çok huysuz, sürekli gece uykusundan uyanıyor, sabah 5,6gibi kalkıyor, sürekli meme istiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Mucizemmm57 Tuba_2020 işte tam olarak bende öyleyim yanında uyuyorum deliksiz uyuyor beşiğe koyduğum da çığlık kıyamet
Tuba_2020 Mucizemmm57 sizin bebeğiniz de mi emerek uyuyor ben ona bağlıyorum, her gece çığlık atarak uyanıyor yanıma alınca susuyor.. Uyku terörü diye de aklıma gelmiyor değil.. Gerçekten çok yıpratıcı umarım kısa zamanda düzene girer.
Tuba_2020 Mucizemmm57 ben oğlumda pişş pişş yapıyordum iyice yorup uykuya geçişini kolaylaştırıyırdum kendimce uyku eğitimi verdim ama her bebek bir değil kızımda çok zorluyor beni.. Ama deniyorum zaman zaman inşallah bir gün tam anlamıyla başarırım 🙏