Prens_annesi2110 9 aylığı geçtik baştan beri mama meme gidiyoruz ama artık mama içmiyor asla biberon almıyor ağzına bi anda bıçak gibi kesildi şu 15 gündür hiç mama içiremedim.. uykulu ikn veriyodum artık onu da almıyor..bu gidişle kalan mama çöpe gidecek.. varmı başına gelen sizler naptınz
gozdearas Prens_annesi2110 başka marka biberon deneseniz. Biz meme reddi olmasın diye medela calma biberon kullanıyorduk ama birden o biberondan nefret etti içmemeye hatta görünce bile ağlamaya başladı. Mecbur avent markaya geçtik şimdi sorun yok içiyor 6 buçuk aylık inşallah memeyi unutmaz oğlum
Caglalican Prens_annesi2110 biberon ucunu büyütmeyi denesebiz mesel 12-18 aylık için olan başlığı kullanın belki az geldiği için istemiyodur ya da anne göğsünden daha ufak bı delikten aktığı için ondan da öyle gelmesini istiyordur 0-6 biberon başlığını deneyin etkisi oluyomus bı yerde okumuştum
Slndnz Su için alıştırma bardağı falan kullanıyor muydunuz? Biz su vermeye başladıktan sonra bizde de oldu bu durum asla biberon almıyor öğürüyor.
Prens_annesi2110 Slndnz aynen su içme suluğu var ona koysam da mamayı içmiyor denedim sanırım mama faslı kapandı 🤔
Slndnz Prens_annesi2110 siz yine de sık sık teklif edin çünkü 1 yaşa kadar temel besin anne sütü yetersizliği durumunda formül mama. Ek gıda ile gerekli olan besin/vitamin ihtiyacını karşılayamaz.
Prens_annesi2110 gozdearas valla bilmiyotmiyorum ki bide öyle denerim emziriyorm keşke sütüm bol bol olsa da mamaya gerek kalmasa 🙄
gozdearas Prens_annesi2110 aynen öyle benim de sütüm azaldı burada bi postta okumuştum 2,5 su bardağı suya 5 kaşık kuru dut koyup kaynatınca çok süt yapıyormuş yapanlar etkisini görmüş onu deniycem ben de
Prens_annesi2110 mutludilek sma mama kullanıyorm henüz çıkamadım çıkınca alıcam başka biberon bakalım
yaseminkarakurt Ek gıdayı çok veriyor olabilirsiniz. Diş çıkartıyor olabilir, çok sık veriyor olabilirsiniz. Mamasını ılık yapın soğuğa yakın, biberon yerine alıştırma bardağı kullanın
hanife82 ek gıdalara ekleyebilirsin , çorbasına mesela , ya da muhallebi yapabilirsin aptamille yapılabiliyor
kiliclar [bilinmeyen] sulukla filan deneyin diş filan çıkaracaksa ondan yemiyor olabilir ben aptamil veriyorum içine arada pekmez filan katıp verirdim sulukla tekrar içerdi