cennetkokulubal 9.5 aylık bi meyve yedirmiyorum BİM’den hero baby meyve püresi aldım onu yedi şeker ilavesiz sizce versem zararı olur mu ve hergün mi veriyorsunuz 125 gr
Sdmte cennetkokulubal oğlum 4 ay 16 günlük 4 ay için elmalı muzlu 2 kez yedirdim hani tadını severse kendim yaparım diye baktım beğendi. Şimdi kendim yapıp mini kavanozlara koyuyorum o hero baby kavonozundan yarımını yiyor. 9 aylık bebek 125 gramı rahatlıkla yer ama her gün vermek sizin tercihiniz
333 cennetkokulubal canım bence onu yedireceğine elma ez muz ez ver şimdi meyvelerde çıkıyor markette pazarda ne varsa al bi iki yer çocuk
cennetkokulubal Sdmte bende bi iki kez böyle verip sonra kendim yapıp kavanozlara koymayı deneyeceğim 125 gr bi anda yiyemedi zaten 2 kez de biter
neslihanyildiz cennetkokulubal ben dışardayken ya da kriz anında veriyorum o an elimde bişey yoksa. Bence zararı olmaz bende hipp almıştım 2-3 kere falan verdim henüz
BirAlparslanAnnesi cennetkokulubal meyveyi kendiniz rendeleyip yapın..yaz gelmiş mis gibi mevsiminde birsürü meyve var..bebekler için kavanoza giren hiçbişeyi in sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Daphnethebird Burada bir sürü ahkam kesenler olacaktır. Ben de kendim yaptım kaç kez bebegim yemedi, kavanozdakini yiyorsa mecburen onu veriyoruz. Yemeyen bebegi olmayanlar anlayamazlar. Ben hipp tercih ediyorum.
Nursena0606 cennetkokulubal meyve yediremiyorum mu demek istediniz? Eğer öyleyse zorlamayın derim. 3 aydır ek gıda alıyor ama meyveyi yeni yemeye başladı. Önce hiç yemiyordu. Hazır yedirmek yerine yememesini tercih ederim. Zaten bir süre sonra alışıp yiyor.
miracmoms Genelde kendim yapıp yedirdim dışarı çıktığımda yada yolculuk vs yaparken hazır tercih ettim şeker ilavesiz yazdığına bakmayın içi şeker dolu onların hipp marka daha iyi nadir yedirecekseniz onu tercih edebilirsiniz ebebekte çok fazla seçenek var
deniz_063 cennetkokulubal ben arada veriyorum bimde daha ucuz ama çeşit yok prebiyotikli muzlu çok güzel kızım bayılıyo ona bide karışık meyveli yulaflı var oda çok güzel etrafınızda çağrı market varsa orda indirim oluyo sürekli fiyatı düşüyo veo var bide sebze püreleri organik diyo ne kadar organik bilemem😂 bazen ondanda yediriyorum
Noname21 cennetkokulubal yani neden vereceksin ki. En dogal8 bile katkı maddeli. En basiti rafta uzun dursun diye yapay şeyler katiyorlar. Ayrica o tarz şeylerin içinde çürümüş meyveler oluyor genelde. Kimse senin çocuğun için en tanesini alıp püre yapmaz. Simdi yaz geliyor meyve bakımından zengin bir mevsim kendin yapman En temizi. Zor değil 5 dakikalık bir is
tineanigra cennetkokulubal benim oğlum da yemiyordu meyve şu silikon meyve süzgeçlerinden aldım bir iki ağzına aldı bıraktı ama diş çıkarma zamanları kaşınma derdine alıştı şimdi severek yiyor 11.5 aylık denemediyseniz siz de bi deneyin isterseniz