Ysmn11-11 2 aylık.bebegimin kaslarında konak cıktı nasıl geçiyor temizliği nasıl yapılmalı geçmesi ne kadar sürüyor bu durumu yaşayan anneler bilgi verirseniz mutlu olurum
Laren Ysmn11-11 pamukla zeytinyağı sürün yarım saat kadar bekletin yumuşak bir tarakla tarayin sonra banyo yaptırın geçiyor. Bizim geçti sonra tekrarladı sanırım iyi temizleyemedim sonra zeytinyagiyla karbonatı karıştırıp sürdüm yine ayni şekilde bu sefer kesin olarak bitti ama sizinki daha küçükmüş sadece zeytinyagiyla temizleyin bence
ftmcnrl Ysmn11-11 Benim bebeğimde de vardı. Pamukla zeytinyağı sürdüm sacina kaşlarına falan. Yarım saat bekletip duş aldırdım. Duştan sonrada konak taragiyla yavaş yavaş yaradikca çıktı hepsi. Bu şekilde 2 kere tekrarladım aralıklarla . Bir daha olmadi
Mehel Sadece zeytinyağı sürün iyice tepelerine geçsin annesi bir saat bekle sonra güzelce tara incitmeden hepsi çıkıyor zaten duş aldır 2 gün sonra aynı işlemi tekrar yap birsey kalmaz inşallah birçok bebekte var dert etme
Ysmn11-11 Mehel kaslarında ve kasların arasında var tarak nasıl olacak sadece zeytinyağı surup dökülmesini beklesem
ftmcnrl Ysmn11-11 saçını taradım kaşlarına bişey yapmadım zaten çok aşırı bir şey yoktu yikadikca gitti