1balkizannesi 21 ay 10 günlük bir kızım var Evet biliyorum erken olabilir biraz kızım da hazır değil hiçbir belirti yok yani. ama birisi dedi ki 2 yaşına geldi mi çocuklar tuvaletini tutabilir dedi sizce tuvalet eğitimi ne zaman verilmeli nasıl verilmeli?
nur-nr_123 1balkizannesi 24 aylıkken verdim oğluma 2 yaşına gelene kadar fa tuvalet iletişimi kurdum anlattım çocuğun hazır olmasını beklemek değilde bunu desteklemek hazır olması sağlamak bnce bn şükür kokayca atlattım
Hemsireanneizmir 1balkizannesi cocuk bezini cikartip inatla taktirmak istemedigi zaman 😂😂 en doğru zaman ve yorucu olmayan zaman
Toprak_2019 1balkizannesi valla canım ilk iki çocuğum iki yaşına girmeden alışmıştı ama bu sincabım 31 aylık oldu hala tuvalete gitmek istemiyor maalesef o biraz çocukla alakalı bişey yani
1balkizannesi merveyyoruuk teşekkür ederim canım tam kışa denk geliyor muhtemelen seneye yaza kaldı 🤭💫
1balkizannesi merveyyoruuk bizim evimiz soğuk oluyor canım mecbur Nisan ayını beklemek zorunda kalırım. 🥲🌺
Mlsldy 1balkizannesi kızım 23 aylıktı tuvalet eğitimine başladığımızda. Biraz çocuğun hazırbulunuşluğuyla alakalı. 18 aylıkken filan kakasını tuvalete yapmaya alıştırmıştım adaptörle. Sabah akşam kakasını yapıyordu sinyalleri aldığım zaman götürüp tuvalete oturtuyordum o yüzden çişi öğrenmesi de zor olmadı. Kendisi bez istemiyorum çıkar diye ısrar edince bi heves başladık 1 haftada tamamen kaçırmaları bitti geldiğinde söylemeye de başladı. İyi ki o zaman kurtulmuşuz diyorum sıcaklarda daha zor her gün parka götürüyorum günümüzün yarısı dışarda geçiyor. Şimdi 27 aylık olacak ben tuvalet eğitimi verdiğimde kıştı daha rahat oldu dışarda da kar yağıyordı evden çok çıkamadık.