-manisa45deniz 41 günşük erkek bebeğim var aynı durumu yaşıyoruz biz 5 damla biogai 4×15 sab, 3× 1 çay kaşığı neocle şurup( sasece 7 gün) kullanıyoruz doktorunuzun önerisiyle. İşe yarıyomu dersen mucize yaratmıyor bebeğim yine uyumuyor gazdan kıvranıyor ama damlalar olmadığında daha çok çıldırıyo. Şimdi burada bir eczanenin kendi hazırladığı gaz kremi var onu yaptırıyorum inşallah o iyi gelir.arkadaşım trendyoldan wind salbe bebek gaz kremini almış ve çok faydasını gördüm demişti onada bi bakabilirsin. insan bebeğini kıvranırken görmeye dayanamıyor elinden bişey gelsin istiyor ne duysam denemeye bebeği rahatlatmaya çalışıyorum bende. Bize hafif hafif sallamak iyi geldi deneyebilirsin (ama sallama durunca yine kıvranıyo ve uyanıyor) bide poposuna zeytinyağı sürüyorum popoyu yumuşatmak için ne kadar işe yarıyo bilmiyorum . Birde bu süreçte annen, kayınvaliden sana yardımcı olablicek birisinsen yardım al en azından seni bikaç saat uyuturşar sende dinlenirsin ben kendim bakıcam diye inat ediyordum ama uykusuzkuktan artık halüsülasyonlar görmeye başladım o derece şuan yardım alıyorum biraz uyumak çok iyi geldi