123Seda Oğlum uykudan uyandı 2 ay 15 günlük ateşi var gibi geldi temassız ateş ölçerle ölçtüm alından 36.8 Yüksek mi
aylizinannesiii 123Seda havalar ısınıyor ya bizde evde 36.4 filan oluyor canım sıcaktan normal 37 buçuk üstü olmadığı sürece korkma ♥️♥️
Bebegimm1 123Seda atesi normal ama temassizlara pek guvenmiyorum yanlis olcum yapabiliyor koltuk alti olandan alin yedek dursun derim
Dondurmalikahve 123Seda havalardan dolayıdır 36,8 normal 37,5 dan sonra hafif ateş 38 ateş 38,5dan sonrası yüksek ateş canım. Bebeğinin ateşi normal
hlygzefe-25 123Seda yüksek değil ama temassızları genelde önermiyorlar diğer ateş ölçersen varsa koltuk altından ölçerseniz daha iyi olur
Sdmte 123Seda yüksek değil benim oğlan hep 36.7 dir. Aşılardan sonra 1 kez 37.7 ye çıkmıştı işte o zaman ateş olmuş oluyo ;)
Ayso5 123Seda siz doktora filan götürdünüz mu bizim bebiste bu isilar da çıktı doktora da gidemedik henüz
Sahsenem45 123Seda canım benim oğlumun da ateşi 37 çıktı daha 1 aylık doktor gayet normal dedi 38 olursa getirin dedi ve kalın giyimdirmeuin dedi siz ne giiyosaniz bı kat fazla giydirin dedi