Arasanne Kızlar oğlum 6aylık.hipp kullandık hep. Hippe muadil mama arayışındayım Hipp sayesinde hiç kabızlık gaz yaşamadık. Ama malum fiyatı uçtu gıttı. Hıpp kullanıp da sonradan farklı mama deneyip memnun kalan var mı 🙏
Denizvepasa Arasanne ben de bekleyeyim burda. Dediğiniz gibi fiyatlar uçtu aylık 1.000 lira mamaya gidiyor sadece. Ben gecen gün mamasi kalmayınca sma comfort vermiştim. Benim oğlum daha 4 aylık. Bebekken comfort denediğimde iyi gelmemişti. Ama başka öneri olursa ona da açığım
Derinikolu Arasanne hipp organic combioticten bebelac golda geçtik deneyebilirsiniz gaz kabızlık sorunu yaşamadık
hilalinannesiiii Bizde su an 20 günlüğuz hipp veriyorum gunde 2 kez bi sabah bi gece gün icinde emiyor bazen emmeyi reddediyor o yüzden veriyorum mamamiz bitmek uzere bugün Aptamil almayi düşünüyorum bende bekliyim burda
Zehrakhr hilalinannesiiii benim bebeğim 2 aylık oldu en baştan beri hip kullanıyoruz aptamil etrafımda kim kullandıysa dehşet gaz ve kabızlık yaşadığını söylüyor haberiniz olsun
annebenanneoldum Biz ailecek hep similac kullanıyoruz bebeklerimiz hep mutlu biz hep memnun.. bir gece mamamiz bittiği için eczaneden eşim sma almak zorunda kaldı bitsin diye uğraşıyorum şuan bir kabız bir ishal gibi ilerliyor biraz da gaz yaptı
uzaymom Arasanne bizde 6 ay hipp kullandık ama en son mama fiyatı 252 lira olmuştu 5 günde 1 kutu bitince bırakmak zorunda kaldık açıkcası sonrasında aptamil’e geçtik hiçbir problem yaşamadık. Aptamil bulamadığım bir gün mecburiyetten bebelac gold aldım bebem onu daha çok sevdi :)
mertinannesidilara Bizde hipp kullanıyoruz fiyatı uçtu gitti ya diğer mamalar neden ucuz kaldı o zaman anlamıyorum :(
Nurellllaaa Arasanne bebelac genelde sevilir golduna bile gerek yok daha pahalı direk bebelac alın derim meme mama gidiyoruz bize uzun süre dayanıyor yinede sık gitsete bu mama uygun 900 gramını 140 liraya aldım
Nur77 Arasanne ben evolvia kullanıyorum İlk çocugumada onu kullanmıştım doktorumun tavsiyesiyle çok güzel bir mama tavsiye ederim
Cennet_kusu2891 Arasanne ben hem hipp hem hipp combiotık kullandım fiyatlar uctuktan sonra baby goat a gectım eger keçi sütü alerjisi yoksa deneyebılırsınız ben cok memnun kaldım fiyatıda son derece makul Vodafone yanımda uygulamasında 90tl kupon oldukça uygun alıyorum