myboy Merhabalar, yedinci aya giriyoruz. Meyve ve sebze tadımları bitmek üzere. Yoğurt tattık. Yumurta sarısı, pekmez ve peynir kaldı. Şimdi nasıl ilerlemem gerekiyor. Tadıma devam fakat yemek çorba ne yapıyoruz şimdiden sonra 🤷♀️
Feyebyusmuh myboy canim bal kabağı cirbasi normal yesil kabaktan çorba falan tapiyodum ben çok seviyorum özellikle bal kabağı corbadi süper oluyor biz bile iciyorduk
myboy Feyebyusmuh Teşekkür ediyorum denicem :) peki günde kaç öğün yemeli, çorbayı akşam mı vermeliyim
Feyebyusmuh myboy gün içinde versen başta daha iyi olur gece emzirirsin veya mama 8ci 9cu aydan sonra sütünden duymasa çorba verebilirsin ben bide bebeğime yaptığım çorbayı kuyu sivi muhallebi gibi yapıyordun oğlum 14 aylık birde 50 günlük bebeğim var oda 4cu aydan sonra başlarım yavaş yavaş ve çorbalar çok iyi severek yiyorlar
Feyebyusmuh 1 patates 1kabak 1 havuç yarım çay bardağı pirinc haşlanmış içine 1yemek kaşığı zeytin yag veya tereyağ koyuyorum bilendirdan geçir 2 3 şu bardağı suy hasla çok koyu gelirse gözüne daha acarsin
Muzice_anne32_ Kabak havuc irmik le corba yaptım Bal kabagi corbasi yaptım Yoğurtla corba yaptim Tarhana e bebekten aldim yulaf aldim meyvelerine kattim brokoli sebzeleri karistirdim çorba yaptim 😂