Prenses0909 3 aylik olduk 2 gündür soluna donuyor ve 2 dakikada bir bnde cevirmek zorunda kaliyorun bir dakika basindan ayrilamiyorum neden bu sekilde oluyor
Mom06 Prenses0909 normal canım hareketleniyo yüzüstü sırtüstü falan dönebilir bu zamanlarda sakın yalnız bırakma benm kızım 2 ay yan yattı uyurken sonra sırtüstü
Sakura-chan Prenses0909 2.5 aylık olduğundan beri yüzüstü dönüyor şuan 3.5 aylık her saniye yüzüstü dönüyor 1 sn başından ayrılamıyorum. Yüzüstü dönüncede sırt üstü dönemiyor. Kendini kurtaramaz diye korkuttular beni ayrılamıyorum yanından puffff
Buketasell Bizimde o zmanlar ayniydi 5 bucuk aylikken sagada donmeyebasladi bendeduzletiyodum duzeltincede agliyodu bende hic duzeltmedim sonra simsi hep bi saga bi sola yatiyo donemeyincede aglayip uyaniyo normal yani
Martannesi03 Buketasell ya benim bebeğim de 4 buçuk aylık genel olarak sağına yata soluna yatmak istiyor ama acaba bi süre sonra kolu uyusurmu açılımı diye düşünerek düzeltmek istiyorum ozaman da uyanıyo
Buketasell Prenses0909. Valla kizim 6 aylik hala donuyo birsey yapamadim oyle yatmayi seviyolar ama dikkat at bi kac kez yuz ustu dinmuslu var sesi cikmiyo aglamiyo diye yanina gitmemezlik sakin yapma 5 bu uk aylikken sirt ustu dondu baktim kafasini cevirmis befes aliyo hic dikunmadim ilerde sokunma yiz ustunde simdide dokunma bak sadece gozlem et
Prenses0909 Buketasell yorulunca agzina dogru kapaniyor zaten korkuyorum yalniz birakamiyorum erken deilmi 3 aylikken peki